LILLEHAMMER: Etter målfesten i sluttspillets åpningskamp, har Dragons sett både plan- og tannløse ut mot Lillehammer. I dag første dette til et pinlig 6-1-tap, og at "lillebror" Lillehammer kun trenger én seier for å slå Storhamar ut av NM-sluttspillet.
 
- Det blir tre matchballer nå, men vi skal være aggressive og offensive torsdag, og angripe dem slik de angrep oss etter vår 9-1-seier, kom det fra Storhamar-leieren etter ferdigspilt kamp.
 
Etter hjemmetapet søndag, hadde Storhamar Dragons presset på seg før dagens fjerde kvartfinalekamp. De gule og blå trengte scoringer, selvtillit, og mest av alt en borteseier. Men etter snaue seks og et halvt minutt ble presset isteden enda tyngre. Joakim Eidsæther styrte et skudd inn bak Trevor Koenig i Dragons-målet, og motgangen fortsatte for Storhamar.
 
To minutter senere gjentok ulykken seg, da Justin Boström fikk både puck og rom foran Dragons' målgård, og skrev 2-0 i nettmaskene bak Koenig.
 
Etter å ha sett umotiverte og seine ut, våknet Dragons til liv etter å ha kommet to mål bak, og i kampens 11. minutt halvverte Andreas Gröndahl Lillehammer-ledelsen i Hamar-lagets overtall.
 
Snaut fire minutter ut i andre periode forhindret Trevor Koenig 3-1 med en fantastisk redning, men etter 30.15 klarte han ikke å gjenta bedriften. I overtallsspill fem mot tre spikret Patrik Bäärnhielm inn Lillehammers tredje scoring for dagen.
 
Fire minutter senere sendte Storhamar fram ett og alt av utespillere i sitt powerplay, og Lillehammers Guyer stjal pucken, og gjorde 4-1, før Boström satte inn 5-1 bak Koenig, med sin andre nettkjenning for dagen.

Etter denne scoringen forlot Trevor Koenig Dragons-buret, og Hestmann kom inn.
 
Men heller ikke han klarte å holde tett. Rett før ferdigspilt andreperiode satte Christian Saxrud inn 6-1, og hjemmelaget vant andre periode 4-0.
 
Tredje periode var en periode av det effektive og målløse slaget, og dermed ble også sluttresultatet 6-1. Lillehammer leder nå 3-1 i kamper, og trenger kun én seier for å nå semifinalen. Torsdag halv sju gjester de OL-amfi til ny, og helt avgjørende, dyst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.