HAMAR: Remo Nicolaisen kom flyttende med familien til Hamar før forrige sesong. Han gjorde 42 målpoeng (24+18) for U17-laget i fjor. Denne sommeren har han trent knallhardt, og takken er en plass i A-stallen.
Positiv flekk
- Kristian er en offensiv spiller som har ekstremt gode ferdigheter framover på banen. I tillegg har han et godt skudd, sier trener Rune Gulliksen.

Flere unggutter var med A-laget på is til å begynne med. Men Nicolaisen var en av tre (Simen Hoel Johannessen og Ørjan Mikkelsen de andre) som fikk de siste tre plassene
- Det er sjeldent å se en så ung spiller med så gode ferdigheter i det offensive spille. Han har masse energi og er en positiv flekk i laget vårt, forteller Gulliksen.
- For Christian handler det om legge ned mye trening. Han kommer til å få spilletid også når serien starter, sier Gulliksen-

- Vil utvikle meg
Hovedpersonen er selv er fornøyd med å ha fått en plass i A-stallen.

- Jeg har ikke satt meg noe mål om A-lagsspill. For meg er det bare viktig å utvikle meg i Storhamar, sier Nicolaisen til HA-sporten.
- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få en plass i A-stallen allerede nå, innrømmer 16-åringen som fyller 17 i oktober.
Sammen med Ørjan Mikkelsen og Fredrik Arnesen leverte de varene og oppholdt seg stort sett i offensiv sone.
- Det har gått virkelig bra hittil. Det har vært som forventa, samtidig har jeg merket det på nervene.

Flyttet fra Trondheim
Han og familien flyttet fra Trondheim før skolestart i fjor. Begge hans foreldre er fra Hamar-område, og Nicolaisen har vært med de yngre Storhamar-lagene og trent mens han har vært på ferie i Hamar.

Han går helse og sosial på Storhamar videregående. Men han har likevel fått trent på dagtid.
- Jeg har et eget opplegg på skolen som gjør at jeg får vært med TUK-gruppa (topputøverklassen) og trent.
- Det er gode trenere også nedover i Storhamar, og ungdomslinja er ikke akkurat en demper for min utvikling.

Wälitalo debuterte
Storhamars nye svenske keeper Daniel Wälitalo (21) fikk sin debut i den blå drakta i lørdagens kamp.

- Han var litt uheldig på det første målet, ellers er vi godt fornøyd med Daniel, sier Gulliksen.
Han fikk også stå den siste perioden i gårsdagens kamp. Ruben Smith følte seg ikke frisk og valgte å stå over den siste perioden.
Martin Gundersen Lindstad (17) debuterte også i går. 91-modellen som fyller 18 i november spilte for NTG Lillehammer i fjor, men har nå kommet tilbake til Storhamar.
Ellers var det to ampre kamper i OL-Amfi'n. Til sammen dro lagene på seg hele 91 utvisningsminutter på to kamper.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.