HAMAR: Storhamar Dragons har lagt opp til sju treningskamper, i tillegg til en internkamp denne høsten.

For første gang på lenge skal Dragons møte Vålerenga i en treningskamp.
- Vi hadde lyst til å møte Vålerenga i oppkjøringen denne gangen. Det er lenge siden sist. Vi har tradisjon på å møte Lillehammer og Sparta, og det har vært god matching. Frisk spiller en aggressiv hockey, som det alltid er fint å prøve seg mot før serien starter, sier Torbjørn Orskaug.
Her er fullstendig program for årets sesongoppkjøring: * Mandag 3. august:Første istrening * Torsdag 13. august:Frisk -Storhamar * Lørdag 15. august:Internkamp * Torsdag 20. august:Lillehammer -Storhamar * Torsdag 27. august:Storhamar -Lillehammer * Lørdag 29. august:Storhamar - Sparta * Torsdag 3. september:Vålerenga - Storhamar * Søndag 6. september:Storhamar -Frisk * Lørdag 12. september:Sparta -Storhamar * Torsdag 17. september:Seriestart.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.