Sjur Rakstad-Larsen blir leder av et nytt sportsutvalg og Ulf Bakke leder av et tilsvarende markedsutvalg. I tillegg skal Dragons ansette ny salgssjef.
HAMAR
Sjur Rakstad-Larsen har vokst opp i ishallen til Storhamar, og han har spilt for klubben i en rekke år i tillegg til at han også har vært med i trenerteamet rundt A-laget.
Ulf Bakke, som skal lede markedsutvalget, er ny i Dragons-sammenheng. Han er godt kjent i forretningsverden siden han og søsteren har ført arven videre i Viking-gruppen etter faren og finansmannen Svein-Erik Bakke - ofte kalt Vaske-Bakke. Ulf Bakke bor nå i Sandvika i Ottestad.
- Fantastisk produkt
- Da jeg ble forespurt om å bli leder av markedsutvalget takket jeg ja fordi jeg liker ishockeysporten og ser på salgs - og markedsarbeid som spennende. Jeg er av den oppfatning av at Storhamar Dragons er et fantastisk produkt, sier Bakke til HA-sporten.
Daglig leder Svein-Erik Edvartsen er svært tilfreds med å ha Bakke med på laget.
- Han har stor erfaring innen salg og markedsføring, har stort nettverk og vil bli en god støtte for administrasjonen og spesielt markedsavdelingen, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen.
Starter med Larrivée
Styret i Storhamar Dragons AS og styret i Storhamar Ishockey oppnevnte i samme møte eliteutvalget med Sjur Rakstad Larsen (leder), Thore Saxrud (ansvarlig logistikk), Michael Smithurst (hovedtrener), Jonas Norgren (assisterende trener) og Jostein Smeby (spillernes forlengede arm).
Rakstad-Larsen ser fram til å få en mer aktiv rolle igjen i klubben han er så glad i.
- Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med trenerteamet når det gjelder å sette sammen ett godt lag for sesongen 2012/2013, sier Rakstad Larsen.
Det første sportsutvalget nå skal ta tak i, er sammensetningen av spillerstallen for neste sesong. Trolig vil de da også tilby Christian Larrivée en ny og framtidsrettet kontrakt.
I markedsutvalget skal det også to personer til inn. I tillegg skal det ansettes en ny salgssjef som skal jobbe sammen med eksisterende salgsapparat. Målet er å selge ut all ledig reklameplass på draktene og isen nå.
Svein-Erik Edvartsen vil også informere om at 11-kaffen starter opp igjen i dag.
- Jeg håper det blir fullsatt på Iskroa i dag. Jeg vet at både trenerne, flere spillere og flere fra styret vil være på plass, sier han.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.