Storhamar spilte ikke sin beste kamp idag. Men slo likevel Asker med solide 5-1. Det er en fryd å være hamarsing om dagen. Storhamar A-lag og Storhamar U20 spiller sin beste hockey og leder tabellen!

Christian Larrivee er tilbake for fullt. Etter et par minutter i andre periode gir han Dragons en herlig 1-0 ledelse.
 

Dragons var friskere enn Asker

Dragenes seiersrekke bare fortsetter. Heller ikke Frisk Asker hadde noe å stille opp med mot de gule og blå fra Hamar vest.

Selv om Dragons dominerte den første perioden, så slet de med å skape helt store scoringsmuligheter. Likevel måtte lagene gå til pause på stillingen 0-0.

- Vi var ikke helt bra inne foran mål den første perioden. Likevel synes jeg vi styrer det meste av spillet, sier Dragons-trener Michael Smithurst etter kampen.

Førløsende

Vi måtte derimot ikke langt ut i den andre perioden før det smalt i nettet bak Frisk Askers Andro Michel. Ikke engang to minutter var spilt da Christian Larrivée smalt inn ledelse for hjemmelaget.

Fem minutter senere la Martin Blakseth Huse på til 2-0.

- Vi er bedre foran mål i andreperioden. Etter 1-0-målet hadde vi ikke helt kontroll, men det var forløsende med dagens andremål, sier Dragons-treneren.

De gul/blå fortsatte å male på resten av perioden. Nathan Martz la på til 3-0 etter å ha blitt truffet av Pål Johnsens skudd.

Frisk reduserte ved en anledning til 3-1. Men så var det stopp.

Maktdemonstrasjon

Dragene gikk ut av portene i hundre til den tredje og siste perioden. Også denne perioden bar preg av Dragons-dominans. Og etter hvert kom målene.

Først scoret Joakim Jensen uassistert, før Lars Erik Hesbråten fastslo sluttresultatet til 5-1.

Dermed er Dragons fremdeles ubeseiret og troner øverst på Get-liga-tabellen.

- Vi har bra trøkk med hele. Til slutt ble også resultatet veldig godt, konkluderte Smithurst avslutningsvis.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.