Etter Dragons' tredje tap i semifinaleserien, innrømmer veteran Pål "Magic" Johnsen at sommerferien kan komme fort. Allikevel nekter han å legge drømmen om avansement og sluttspillfinale på is.

- Det ser ikke lyst ut, men det finnes et lite lys, så vi kan ikke legge oss ned og dø. Vi klamrer oss fast i håpet - det siste du har er jo håp, filosoferer Dragons-mannen.

37-åringen synes det er vanskelig å forklare hva som feiler Dragons.

- Vålerenga virker mye rappere og piggere enn oss, vi ser engstelige og seige ut. Vi er ikke helt der, føler jeg, forteller lysluggen.

Se hele intervjuet i videovinduet over!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.