Lillehammer våget ikke å velge Storhamar som kvartfinalemotstander og møter Lørenskog i NMs første runde.

- Spillerne fikk avgjøre valget. Storhamar har utvilsomt hatt et bra tak på oss i år, og det var med i vurderinga, forklarte Lillehammer-sportssjef Tor Nilsen på TV 2 under trekninga.

Storhamar Dragons skal dermed måle krefter med Sparta Sarpsborg - akkurat som i fjor, da Østfold-laget trakk det lengste strået da lagene møttes i NM-kvartfinalen.

LES: - Ikke stresset

Tror på avansement

Dragons-sjef Rune Gulliksen har ingen problemer med å akseptere kvartfinaletrekninga.

- Vi har slått dem hjemme og vi har slått dem i Sarpsborg. Uansett om vi hadde møtt Lillehammer eller Sparta, ville våre sjanser vært gode, analyserer Gulliksen etter at oppsettet ble klart.

Dragons har slått Sparta fire ganger i år, én av dem etter straffeslag. Til tross for én Sparta-seier i Hamar OL-Amfi, har Dragons en positiv målforskjell på 12-8 mot Østfold-laget.

Keeper Tommy Johansen, som er oppvokst i Sarpsborg, fyrer opp under det spesielle kvartfinaleoppgjøret.

- Det er kult å få komme hjem igjen å spille mot Sparta for min del. Ingenting er bedre enn å banke Sparta på bortebane, sier målvakta.

"Shampo" tenkte reiseavstand

Vålerenga slo Oilers 7-1 i en forrykende seriefinale, og fikk velge mellom Frisk Asker og Rosenborg, som så vidt karret seg med i sluttspillsirkuset.

Vålerenga og Espen "Shampo" Knutsen valgte det antatt sterkeste av lagene, og møter Asker på grunn av den korte reiseavstanden.

Reiseavstanden betød mindre for Lillehammer, som tar en halvannen time ekstra i bussen for å slippe kvartfinalekamper mot Storhamar Dragons.

Det første oppgjøret mellom Dragons og Sparta spilles fredag i Sarpsborg, før lagene møtes i Hamar OL-Amfi søndag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.