Storhamar Dragons vil teste talenter med tanke på neste sesong. Derfor arranger de en såkalt «try out» 26. mars. Tre unggutter fra Södertälje kommer for å prøve seg.
HAMAR: Storhamar har fått til et bra samarbeid med den svenske toppklubben gjennom Patrick Eide, som har spilt for Storhamar. Andreas Hjelm var førstemann ut. Så kom Andreas Gröndahl i starten av denne sesongen.
Begge har markedsført seg veldig bra.
Levert varene
Daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, er imponert over det Södertälje-gutta har levert så langt.
- Andreas Hjelm er blitt en etablert Get-liga-spiller, mens Andreas Gröndahl har spilt seg stort opp i sluttspillet, sammen med resten av den rekka med Ramstedt og Hesbråten. Det blir spennende å se unggutta som kommer hit nå. Det kommer helt sikkert tre spillere, kanskje blir det fire, sier Coba.
De svenske spillerne er født i 1990 og 1991.
To økter på is
Her forteller Coba om bakgrunnen for try out-dagen:
- Vi har ikke mulighet til å reise rundt for å kikke på mange spillere. Samtidig er vi inne i en fase hvor lovende unggutter er et bra tema. Vi er ute etter spennende unggutter med trua på seg sjøl.
Programmet er enkelt. Det blir to økter på is. Mellom øktene er det informasjon og lunsj. Nivået som er skissert er norsk/svensk 1. divisjon og oppover.
- Vi håper å få hit mellom sju og ti spillere. A-lagspillerne skal være med på øktene, slik at vi har noen å sammenligne med.
Bøe Andersen regner med et budsjett som nå,
Kan bli endringer
- I all hovedsak ønsker vi å ha med oss alle dagens spillere videre inn i en ny sesong, men vi er åpne for at det kan bli endringer i laget. En spiller som blant andre Lars Løkken Østli kan forsvinne til Sverige. Dette får vi ta etter hvert, men vi vil være tidlig ute med å sjekke ut potensielle nye spillere. Vi er uansett ikke i en posisjon hvor vi kan lokke med de største summene og godene. Men vi kan tilby andre spennende ting for sultne og ambisiøse gutter. sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Kontakter noen
Coba forteller at han allerede har fått noen henvendelser fra spillere som vil komme å vise seg fram. Coba & Co. vil også ta kontakt med noen spillere, og invitere dem til Hamar 26. mars.
- Det er jo noen tips og rykter ute å går, så noen vil bli konktaktet. Noen agenter vil helt sikkert oppfordre spillere til å prøve seg også. Det blir spennende å se, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.