Dragons-spillerne som er inne på utlendingskvoten er Christian Larrivée, Erik de la Rose, Jacob Berglund, Linus Johansson, Luke Moffatt, Jimmy Andersson og målvakt Andrew Engelage.

De seks utespillerne har sammen produsert hele 143 målpoeng i løpet av 27 seriekamper.Tar vi med svensktalende Patrik Bäärnhielm, som har norsk pass, er tallet utrolige 165 målpoeng.

Foran Lillehammer

Til sammenligning har Lillehammers seks utespillerimporter, Mikael Zettergren, Derek Arnold, Joe Glaesen, John Armstrong, Drew Olson og Paul Phillips produsert 111 målpoeng.

Blant Storhamars spillere er det to backer, mens tre av Lillehammers importspillere er backer.Storhamars poengkonge er Christian Larrivée med 42 målpoeng.Mikael Zettergren er Lillehammers beste poengplukker med 26 målpoeng.Redningsprosenten på de to keeperne er 91,9 (Andrew Engelage) og 89,5 (Brian Foster).

Kolbuholens evaluering

Slik beskriver Anders Kolbuholen importene sine:

Erik de la Rose: - Det er en knallbra signering. Han har en enorm spilleforståelse, er god offensivt, og er veldig bra på skøyter. Han kan jobbe litt mer med fysikken og skuddet sitt.

Jimmy Andersson:

- En offensiv back, med bra skøyteferdigheter og et godt skudd. Litt å hente på fysikken, men det har litt med skader å gjøre.

Jacob Berglund:

- Er pucksikker, og har et veldig bra skudd. En vinnerskalle, som er god begge veger. Han kan skyte enda mer.

Linus Johansson:

- Linus er god med pucken, og jobber alltid knallhardt. Han skaper mye uro for motstanderne. Også han kan skyte mer enn han gjør.

Luke Moffatt:

- Han er en energisk spiller, og gir alltid alt, som er typisk for nord amerikanske spillere. Kan bli bedre defensivt.

Christian Larrivée:

- En herlig lagspiller, som er et forbilde for hele laget. Han bryr seg om alt og alle rundt seg. Han er blitt bedre defensivt, men har enda litt å gå på der.

Patrik Bäärnhielm:

- Han er en veldig rutinert back, som kom inn på et perfekt tidspunkt. Patrik har vært gull verdt for oss.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00