HAMAR: Spets bror, Knut Henrik, håper, i følge NTB, å få broren til Vålerenga.
- Vi har de spillerne vi skal ha, og følger nøye med i det som skjer, men per i dag gjør vi ingen ting med Lars Erik Spets, sier Storhamartrener Torbjørn Orskaug.

Duisburg har ikke fornyet nordmannens lisens. Dermed får ikke Spets spille i den tyske hockeyligaen.
- Det er en vanskelig situasjon. Vi så ham i pre-season, men vi bestemte til slutt at vi ikke ville gi Spets lisens, sier sportssjef i Duisburg, Franz Fritzmaier til NRK.
I Tyskland kan hver enkelt klubb gi tolv importspillere lisens i løpet av sesongen. Ti av dem har lov til å spille. Mister klubben en spiller i løpet av sesongen, kan man ikke erstatte spilleren.
- Så man må være veldig forsiktig og tenke på hvor mange lisenser man vil gi ut med en gang, sier Fritzmaier.
Han håper Spets finner seg ny klubb. Knut Henrik Spets håper å få broren til Vålerenga. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.