Søndag arrangeres den årlige folkespillerkampen. Vålerenga er motstander i Hamar OL-Amfi, og Sigve Ødegård i investorgruppa Powerplay Club forteller at de ender opp med rundt 90 andeler. Det betyr inntekter på 500.000 kroner, som skal gå til sport.

Det åpner for muligheten til å forsterke laget.

Ser for seg én spiller

- Vi ser for oss én ny spiller for pengene fra folkespillerkampen, men alt tyder på at vi venter med å hente spilleren til etter jul, sier leder i eliteutvalget, Sur Rakstad-Larsen, og fortsetter:

- Det handler først og fremst om å få full oversikt over de skadde spillerne. Hvor lenge er den enkelte ute? Når vi har flere svar kan vi diskutere tidspunkt for å hente en ny spiller, og om vi trenger en back eller en løper, sier Rakstad-Larsen.

Hagen ute

Søndag måtte Stein André Hagen (back) og Simen Sveen gi seg i Kongsvinger ishall. Det var snakk om en smell i skulderen på begge, og de er trolig ute noen uker.

Fra før er backene Andreas Øksnes (kne), Jimmy Andersson (lyske) og Adrian Saxrud Danielsen (kragebein) ute. Det er usikkert når de er tilbake.

Linus Johansson fikk en smell i hodet mot Frisk Asker, og sliter fortsatt. Han er trolig ute noen uker til.

Jacob Berglund fikk en smell i ryggen mot Sparta, men trente for fullt i går.

Kjører fem backer

Aleksander Smirnov innrømmer at han er lei alle skadene.

- Vi må bare jobbe videre med de vi har, men det har vært litt for mange skader. Det positive nå er spillet vårt i de siste kampene. Det var bra mot Sparta, og vi var gode mot Kongsvinger, hvor vi også produserte åtte mål. Det var sterkt, sier Aleksander Smirnov.

Med Stein André Hagen ute har Smirnov fem backer tilgjengelig. Han omskolerer ingen løpere i kveld.

- Vi kjører fem backer mot M/S, sier Smirnov, som var imponert over at så mange supportere tok turen til Kongsvinger søndag.

- Det var veldig moro. Nå får vi håpe at mange tar turen til Hamar OL-Amfi søndag. Jeg håper det kommer 4.500 tilskuere, sier Dragons-treneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.