Dragons - Oilers 4-3 (etter spilleforlengelse)

Etter tre jevnspilte perioder var stillingen 3-3 mellom hardtkjempende Dragons og Oilers.

I sudden death-perioden var det klasseforskjell på lagene. Storhamar Dragons rundspilte serielederen fra oljehovedstaden, og etter en kalvakade av kjempesjanser, sikret Christian Larriveé Dragons to velfortjente poeng.

Slike triumfer gjør en hockeytrener stolt.

- Jeg kjenner at jeg er stolt nå. Det er ikke så ofte jeg sitter med den følelsen etter en hockeykamp, avslører Dragons-sjef Rune Gulliksen, som hadde god grunn til å smile etter sudden death-seieren.

- Dette var knallbra av oss, helt rått. Vi sa før kampen at om vi skulle slå Oilers, måtte vi gjøre det på våre premisser, med høy fart, høy aggressivitet, og ved å tørre å utfordre dem. Man må ha noe ekstra for å slå Oilers, og det hadde vi i dag, stråler treneren.

Gjestene tok ledelsen

Det var imidlertid gjestene som startet best, da Nick Schaus fant veien forbi Tommy Johansen etter fire minutter.

Midtperioden ble innholdsrik, og Jean-Michel Daoust åpnet med å doble gjestenes ledelse.

Etter canadierens 0-2-scoring, fikk endelig Dragons start på motoren, og landsmann Christian Larriveé reduserte til 1-2. Bare to minutter senere fant Joakim Jensen veien til nettmaskene, og lagene var plutselig like langt.

Stian Høygård ble andreperiodens siste målscorer, da han ga Oilers et lite forsprang før tredje periode.

Larriveé sikret to poeng

Midtveis i tredjeperioden satte Joakim Jensen inn sitt andre for dagen, og etter tre jevne perioder, måtte en sudden death-omgang til for å avgjøre kampen.

I spilleforlengelsen handlet alt om Dragons, og etter en rekke brente kjempesjanser, ble Christian Larriveé avgjørende. Dragons' nummer 23 satte inn sin andre puck for dagen, og sendte Storhamar-spillerne inn i OL-pausa med smil om munnen.

Neste Dragons-kamp er ikke før 21. februar. Da reiser de gule og blå til Fredrikstad for å gjennomføre det utsatte oppgjøret mot Stjernen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.