- To kamper på skjermen, det vurderer jeg som positivt, sier Erik Kristiansen.

Får 10.000 kroner

Storhamars administrative leder ser fram til at TV2 Sportskanalen vier klubben TV-tid når topplaget fra hovedstaden gjester OL-Amfi'n 2. januar og når innlandsrivalen er vertskap i Kristins hall 16. januar.

TV-avtalen innebærer at Dragons får 10.000 kroner i en slags kompensasjon for hver TV-sendte hjemmekamp.

- Kan ikke tenke kortsiktig

- Så dette er bare bra. Jeg tror heller ikke sendingen får noen innvirkning på publikumstallet mot Vålerenga, sier Kristiansen, som mener det blir feil å tenke kortsiktig i denne sammenhengen.

- Vi kan ikke tenke sånn at TV-sendingen kan gjøre at 300 færre kommer på kamp. Jo flere ganger vi er på TV, desto bedre er det, sier han.

Mer TV-penger

Så sent som sist lørdag ble «dragene» også vist på TV2, da Sparta var motstander i Sarpsborg. Det resulterte ikke direkte i kroner og øre for hamarsingene, men det gjorde TV2-kampene hjemme mot sarpingene 21. november og hjemme mot Tønsberg 10. oktober.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.