Etter 21 mål på to kamper tidligere denne uka, burde Dragons-bussen som reiste til Jordal lørdag være fullstappet av selvtillit.

Men i hovedstaden klarte aldri Storhamar å gjenskape magien fra 14-2-seieren mot Kongsvinger og 7-2-triumfen på Manlgerud.

- Vi er nummer to på de fleste puckene. Vi hjelper hverandre ikke i de situasjonene vi må hjelpe hverandre i, så vi kommer ikke til noen store sjanser, skildrer Hesbråten etter 2-3-tapet på sudden death for Vålerenga.

- Vålerenga har et lite tak på oss hele matchen. Vi er ikke helt der vi skal være, konkluderer Dragons-mannen.

Snudde kampen

Vålerenga tok nemlig tak i pucken fra start på egen is, og etter drøye 11 minutter hamret Anders Hilt Jørgensen 1-0 forbi Andrew Engelage.

Dragons kjempet seg inn i kampen etter Vålerengas åpningsmål, og to kjappe scoringer av Jacob Berglund og Erik de la Rose rystet vertene. Storhamar ledet 2-1 etter snuoperasjonen i førsteperioden.

I midtperioden fikk Dragons tre muligheter i overtall, uten å finne nettmaskene bak Vålerenga-målvakt Steffen Søberg. Nettmaskene fant imidlertid Vålerenga, og Niklas Bröms' 2-2 scoring førte Vålerenga à jour før tredjeperioden.

Må finne igjen gnisten

En rotete og målløs sisteperiode sendte kampen til sudden death, og der brukte ikke Vålerenga lang tid på å avgjøre. Tobias Lindström satte inn den avgjørende 3-2-scoringen på Jordal, og Dragons fikk kun med seg ett poeng hjem til Hamar.

Tirsdag besøker Dragons Lillehammer til bortekamp nummer tre på rad. Da må gnisten være tilbake hos dragene.

- Hele laget manglet gnisten fra de to siste matchene i dag. Det må vi jobbe med fram mot tirsdag, avslutter Hesbråten.

Storhamars lag:

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Pål Johnsen, Lars Erik Hesbråten, Martin Gran.

3. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.

4. rekke: Anders Gulliksen.

Les også
SPORT Møt Smirnov og Hesbråten i Rinkside fra Jordal.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.