• TROR PÅ GULL: Dragons-supporter Ole Petter Tronslien tror to poeng skiller topplaget Stavanger Oilers og utfordrer Storhamar Dragons etter torsdag. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Dragons har opplevd en fantastisk vinter, og de gule og blå har ikke gått poengløse av isen én gang siden 26. oktober.

Den herlige flyten har ført til andreplass på GET-ligatabellen og entusiasme på tribunen. Ole Petter Tronslien, som er en fast klippe i den stadig voksende supportergjengen, tror Storhamars imponerende tabellklatring kan fortsette.

- Vi ser bare oppover på tabellen. Hvis vi vinner i dag og slår Stavanger på torsdag, er det bare to poeng opp til dem. Sånn vi spiller for tiden, har jeg faktisk tro på at vi kan ta gullet. Nå har jo selv keeperen stabilisert seg på et høyt nivå, smiler Tronslien en snau halvtime før kampstart mellom Frisk Asker og Storhamar Dragons.

Frykter Frisk

Selv om Tronslien tror førsteplassen er innen rekkevidde, er han smått bekymret foran dagens oppgjør mot tabellnabo og serietreer Frisk Asker, som har hatt et godt tak på Dragons denne sesongen.

- De har overrasket mange og vært veldig gode i år, og de er veldig gode her ute, sier Tronslien og kikker ut over isen i Askerhallen.

Klokka 17.00 møtes Frisk Asker og Storhamar Dragons. Dersom du ikke er blant fansskaren på Dragons' tribuneseksjon i Askerhallen, kan du følge thrilleren live øverst på denne siden.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00