HAMAR: Trygve Hillestad ga dragene ledelsen etter snaue to minutter. Det resultatet holdt seg perioden ut. Oilers presset hardt mot Storhamar-buret. Men Ruben Smith holdt unna på sin gamle hjemmearena. I den andre perioden doblet Mattias Livf ledelsen, før et løst skudd fra Lars Erik Hesbråten snek seg forbi Stavangers målvakt Antti Ori.

 
Lars Peder Nagel fikk omsider pucken forbi Ruben Smith, men til ingen nytte. Joakim Jensen ga Storhamar 4-1-ledelse, før Martin Blakseth Huse kunne sette gummiskiva i det tomme buret 40 sekunder før slutt.
 
Dermed ligger Storhamar på en sterk andreplass på tabellen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.