HAMAR: Og nettopp sånne fakta antyder hva Storhamar sliter med om dagen: Effektiviteten.
Dominerte
De hadde brukbar uttelling i de tre første kampene: 5-1 hjemme over Lillehammer, 3-1 borte over Oilers og 5-4 hjemme mot Comet.

Men så begynte måltørken: 1-5 borte mot Lørenskog, 1-2 borte mot Sparta og 1-2 hjemme mot VIF.
Tre fattige mål på de tre siste kampene.
Mot Vålerenga dominerte dragene den andre perioden, men scoret bare ett mål på ti gode muligheter.

Noe å lære?
Kanskje har Orskaug/Smirnovs elever noe å lære av Frisks Elias Godoy, som leder eliteseriens scoringsliste med 12 (4+8) sammen med Spartas Martin Røymark (4+8).

Frisk har også fjerdemann på scoringslista: Alexander Larsson med 9 (4+5), og har enda to karer foran beste drage: Mark Pandolfo som har 7 (1+6) og Fredrik Lystad Jacobsen 6 (4-2).
Asker-laget har til en viss grad klart å beholde scoringsstyrken etter at Abbott-brødrene og Mats Zucharello Aasen forsvant.

Ikke stabile
Frisk har vunnet sine tre hjemmekamper, men er ikke like stabile borte. Torsdag vant de for første gang på fremmed is, 4-0 over bunnlaget Comet.

Storhamar slo Frisk i en treningskamp 4-3, men søndagens match blir den første alvorlige styrkeprøven siden den avgjørende NM-finalen i april.
Storhamar holdt stort sett bra defensiv standard mot Vålerenga, men det sier seg sjøl at forsvaret blir styrket hvis Eerikki Koivu blir kvitt ryggproblemene sine.
Etter ni poeng på de tre første kampene, har Storhamar tapt tre strake. Det er snart tre år siden dragene tapte fire strake kamper…

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.