HAMAR: Siden avtalen med Norsk Tipping ble gjort i desember 2005, har følgende nøkkelpersoner sluttet i jobber hos de berørte parter, som har hatt med arrangement å gjøre:

Norges Ishockeyforbund
* President Bjørn Ruud - sluttet på tinget i 2007.
* Generalsekretær Terje Jørgensen - sluttet i sin stilling i 2006.

Elitehockey AS
* Første leder av interimsstyret og oppstarten, Bjørn Mathisrud - sluttet da perioden gikk ut.
* Andre leder Bjørn Kløvstad - sluttet plutselig i januar 2008, etter mistillit fra Storhamar og Frisk, som mente Kløvstad ikke burde være styreleder i både Vålerenga og Elitehockey. Reidar Sundt fra Stjernen ble konstituert som ny styreleder 16. januar 2008.
* Daglig leder Svein-Erik Edvartsen ansatt 1. november 2006 - sluttet 1. april 2008.

Storhamar Dragons
* Daglig leder Pål-Jan Stokke - sluttet desember 2006.
* Sportssjef, senere daglig leder Petter Salsten - sluttet sommeren 2007.
* Styreleder Morten Saxrud - sluttet våren 2007.
* Arrangementsansvarlig Espen Løvås - sluttet som fast ansatt, nå arrangementsansvarlig på dugnad.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.