HAMAR (HA): - Det er aldri noen ulempe å lede 2-0 i kamper, smiler Rune Gulliksen som brukte mandag kveld til å kikke på video av søndagens oppgjør i Hamar OL-Amfi.

Gulliksen vet at Sparta er på desperat jakt etter sin første seier, og at de vil gå rett i strupen på Dragons fra start i kveldens kamp.

Spille eget spill

- Vi er klar over at de kommer til å gå tøft ut, og da blir jobben vår å ri av det verste og komme i gang med vårt eget spill, mener Gulliksen, som tror nøkkelen til fortsatt kvartfinalesuksess nettopp ligger i å våge å spille eget spill.

- Det første oppgjøret i Sarpsborg bød på uvanlig mange målsjanser, mens begge lag tettet igjen langt bedre i det andre oppgjøret. For vår del mener jeg vi kontrollerte søndagens kamp ganske bra og klarte å unngå defensiv ubalanse. I tillegg har vi en god målvakt aller bakerst, og så langt har vi hatt marginene på vår side, mener Gulliksen.

Seier beste restitusjon

Med tøffer kvartfinalekamper annenhver dag, blir det lite tid til trening. Hovedfokus er å restituere så godt som mulig.

- Spillerne våre er god på dette, og vi har derfor ikke noe felles opplegg for gutta. Vi spiser sammen før og etter kamper og gjennomfører en del kortere treninger, sier treneren om tror gode opplevelser og seire er den beste formen for restitusjon.

- Å vinne jevne kamper er det som gir mest påfyll av energi og glede, sier Gulliksen.

Pål Johnsen småskadd

Til kampen i kveld er det kun Martin Blakseth Huse som ikke er spilleklar.

- Martin trente for fullt mandag og er aktuell på torsdag. Pål Johnsen har også fått seg en smell, men jeg regner med han er med i kveld, sier Gulliksen.

- Å ha bortimot hele stallen tilgjengelig er et voldsomt pluss for oss. Vi har hatt store skadeproblemer de to siste sesongene, men nå er alle på gang igjen. Det kan bli svært viktig i sluttspiller, sier Gulliksen som ikke er veldig overrasket over at Dragons leder 2-0 i kamper.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.