- Jeg vurderer Storhamar som noe mer stabile. Men det er to jevne lag, sier Ole Eskild Dahlstrøm til HA-sporten.

Hockeyeksperten er imponert, og ikke minst overrasket, og Oslo-lagets prestasjoner denne sesongen, og han tror det langt ifra blir noen plankekjøring for laget fra Hamar vest.

Kun ett poeng skiller

- Litt overrasket er jeg, i forhold til bredden de har på backsiden. De bruker en del yngre spillere på løpersiden, de scorer ikke mye mål, men de jobber hardt og er ofte gode nok, med unntak av kanskje mot Kongsvinger, som de har tapt to ganger mot, sier TV 2-eksperten. 

Foran torsdagens oppgjør, er det kun ett poeng som skiller lagene. Vålerenga tok en sterkt borteseier mot Lørenskog tirsdag, mens Storhamar vant enkelt mot Lillehammer. 

- Vålerenga har prestert på et høyt nivå. Det blir nok en ordentlig match. Det er fryktelig sterkt av Vålerenga å dra til Lørenskog og vinne der. 

Hockeylegenden mener det er flere ting Storhamar må passe seg for under kampen mot erkerivalen fra Oslo øst. 

Gode defensive

- Det er alt mulig rart. Vålerenga overrasker litt. Jeg hadde forventet at de skulle spille med et lavt press, men de kjører på fremover når det er anledning for det. Det er ikke én ting de må passe på i forhold til Vålerenga. De endrer spillet i forhold til situasjoner, forklarer Dahlstrøm.

Han tror det fort kan bli en målfattig kamp, mellom to lag som er godt organiserte bakover i banen.

- De slipper inn lite mål, så det er to lag som har god kontroll på det defensive. Jeg tror utvisninger, det blir fort nøkkelen. De som klarer å holde intensiteten på akkurat riktig nivå, og det laget som spiller mest i overtall, tror jeg kommer til å vinne.

- Men da må Storhamar få sving på overtallet sitt, skal de slå Vålerenga?

- Ja, men det er sånn som må snu snart, sier Dahlstrøm.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.