Oslo
Michael Smithurst fikk noen viktige fysiske svar lørdag. Likevel er han mer spent på den første treningskampen mot Vålerenga på hjemmebane torsdag.
- Det er jo ute på isen vi får de aller viktigste svarene, sier treneren som kommer til å kjøre med fire fulle femmere i de fleste treningskampene.
- Det blir mer serielikt først i de to-tre siste treningskampene, sier treneren som har brukt sommeren godt.

Sammen med Hansen

- Jeg har mange tanker og ideer på hvordan vi skal spille og ikke minst hvem som skal spille sammen, sier Dragonssjefen.
Mads Hansen er tilbake i Hamar-klubben og det er naturlig å bygge ei rekke rundt spilleren som kommer fra svensk topphockey.
- Jeg har noen tanker om hvilke kombinasjoner jeg vil teste sammen med Hansen, smiler Smithurst og legger til at Fredrik Lystad Jacobsen så smått er i gang på is igjen. Med ham tilbake for fullt blir den offensive kraften til Dragons enda sterkere.

Perfekt sommer

Storhamar-treneren er svært tilfreds med den jobben laget har gjort i sommer.
- Vi har fått gjort de riktige tingene, trent godt og spillerne ser ut til å trives på trening. Det har på mange måter blitt en nystart, sier Smithurst som bevisst har valgt å endre en del av sommer-opplegget. Også for sin egen del.
- Forandringer er med på at vi alle blir mer skjerpet og fokusert, mener treneren som mener det nå er på tide at klubben presterer bedre ute på isen.
- Når det er blitt ryddet opp i klubben på mange områder, er det på tide av vi også leverer bedre sportslige resultater, sier mannen som har det sportslige ansvaret.

Treningskampene

Førstkommende torsdag kommer VIF på besøk i Hamar OL-amfi. Slik ser den listen over treningskamper ut:
Dragons-VIF (15. aug.), Lillehammer-Dragons (18. aug.), Mora-Dragons (23. aug. på Lillehammer), Dragons-Lørenskog (27. aug.), Lørenskog-Dragons (1. sep.) og VIF-Dragons (10. sep.). I tillegg spiller Dragons kamp 24. august på Lillehammer.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.