FotoHAMAR: Michael Smithurst syntes det var utrolig moro å se Fredrik Lystad Jacobsen (21) i går kveld.
Ikke bare målene.
Men også den ekte gleden. 21-åringen jublet med hele kroppen, og smilte så hjelmen løftet seg.

Vant Ironman

- Jeg har jobbet med ham siden 2007. Da tok vi ham opp på A-laget til Frisk Asker. Fredrik imponerte på sommertreninga med en vel- dig bra fysikk. Den har han videreutviklet. Han er gjennomtrent, sier Smithurst, som mener Lystad Jacobsen er den raskeste Dragons-spilleren.
Det at han er gjennomtrent fikk 21-åringen bevist skikkelig da han vant ishockeyens Ironman-konkurranse i fjor.
Der må alle spillerne i eliteserien gjennomføre et antall øvelser, som inkluderer blant annet kondisjon, spenst og styrke.
- Det var utrolig moro å se ham lykkes i denne kampen, sier Smithurst.

To mål i samme bytt

Gårsdagens seanse startet veldig avventende for hjemmelaget, men så satte Fredrik Lystad Jacobsen fyr på kampen.
De to første målene kom i samme bytt!
1-0: Det ble en situasjon en mot en, og Lystad Jacobsen klemte til. - Det var herlig å se at den gikk inn.
2-0: 21-åringen scoret etter herlig forarbeid av Martin Blakseth Huse og Christian Larrivée.
- Den siste pasningen var strålende. Jeg trakk meg ned på bakerste stolpe og fikk pucken.
3-0: Fredrik Lystad Jacobsen dro seg rundt en back, og scoret med backhand.

Larrivée som læremester

- Det er første gangen jeg scorer tre mål i samme kamp i eliteserien. Jeg fikk også en målgivende pasning, så det ble en god kveld.
Han er takknemlig for støtten og rådene han får av rekkekamerat Christian Larrivée.
- Han hjelper meg mye, både på trening og i kamp. Han kommer med råd, og er flink til å bakke meg opp når ting ikke sitter. Jeg er nemlig litt for god til å grave meg ned når det går dårlig. Larrivée er en meget god læremester, sier 21-åringen.
Larrivée var raskt framme for å gratulere i går.
- For en uke siden var han litt depp, og jeg prøvde å få ham opp igjen. Han jobber hardt, og har stor fart på skøytene. Det var moro å se ham lykkes i dag, sier kanadieren.

Tok av i 2. periode

Etter noen avventende minutter, tok Dragons over denne kampen fullstendig. De vant 2. perioden hele 5-0, to av dem signert Nathan Martz.
Sisteperioden endte 2-0, etter mål av Martin Blakseth Huse, som fikk bokført fire målpoeng i går, og Trygve Hillestad, som scoret sitt første for sesongen.
- Det var en perfekt pasning fra André (Paulsen), sier Hillestad.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.