TRONDHEIM: Han reddet 40 skudd i Leangen Ishall, som til tider var het da hjemmelaget kjørte gassen i bånn i går.
Men Hestmann, som ikke har spilt siden Manglerud Star-kam-pen hjemme 31. oktober, spilte seg stort opp etter en litt rufsete åpning.
Høydepunktet var den omtalte redningen, liggende på ryggen.

Hørte at det gikk bra
- Jeg merket ikke at jeg reddet den, men jeg skjønte det på publikum. De sukket, og det var en bra lyd for meg akkurat da, sier Hestmann, og fortsetter:
- Jeg har ventet lenge på å få sjansen, og det gjelder å bite tennene sammen, og jobbe knallhardt uansett. Det var utrolig moro å få sjansen i kveld, og ekstra moro er det når det går bra, selvfølgelig, sier Dragons-målvakten.
Trevor Koenig har fått mye tillit av trenerduoen Johansson og Smithurst.
Og han har stått veldig bra.
Men i går viste bortelaget fra Hamar at de har to av ligaens beste målvakter.
- Det blir viktig, spesielt i sluttspillet. Jeg lærer mye av Trevor - og av backene. Det defensive er blitt bedre og bedre. Jeg er heldig som kan lære av en rutinert målvakt. Det er bedre enn å kjempe om plassen med en jevnaldrende, sier Robert Hestmann, som fikk en av sesongens mest fortjente bestemannspriser i går.
Trener Peter Johansson sa dette om målvaktspillet:
- Vi bestemte tidlig at han skulle stå denne kampen, og han ble bedre og bedre. Det er utrolig deilig å ha to så gode målvakter. Det er gull verdt. Det er viktig på trening også, sier Dragons-treneren.

Fikk mye skryt
Det var mange som skrøt av Hestmann i garderoben i går.
- Hestmann var imponerende. Han har stått lite, men viser at han kan stå glimrende, sier Joakim Jensen, som scoret to mål i går.
- Han vinner kampen for oss. Han klager aldri, og er alltid positiv. En suveren person. Det var utrolig moro at han storspilte i dag, sier Pål Johnsen.

Satte to kjappe
Det ble en litt rotete kamp i Leangen i går kveld. Hjemmelaget trøkket på, og var skumle på noen overganger.
Og det var nettopp to herlige overganger som løste mye for Dragons. To herlige pasninger fra Blake Cosgrove åpnet opp for Joakim Jensen og Christian Remo Nicolaisen: 0-2.
Inge Stokvik hadde stor fart på skøytejernene, og banket inn nytt håp for hjemmelaget.
Men så var det en god, gammel kombinasjon som punkterte kampen på slutten.
Et flipp-pasning fra Pål Johnsen, som koste seg bak mål, fant Joakim Jensens kølle. Han lirket pucken opp i det lengste hjørnet.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.