LØRENSKOG: Storhamar-kapteinen fortsetter:
- Jeg har sluttet å bli sint. Noen ganger er det tunge perioder, og det eneste som gjelder er å ta nye tak. I dag spilte vi ikke sammen, og gjorde mange feil. Vi må hjelpe hverandre, sier Pål Johnsen, som måtte se at Lørenskog ledet 3-0 etter tre minutter og 29 sekunder.
Det var snakk om punktering.
Lørenskog fikk gjøre akkurat som de ville.
Det var som det sto velkommen på et skilt i Dragons-sonen.

Sterk og klar

- De første tre og et halvt minuttene ødela utrolig mye for oss. Vi gjennomførte ikke det vi var enige om. Vi skulle ha fokus på å jobbe knallhardt hjem, for Lørenskog er et lag som går i angrep på første mulighet. I stedet for å følge planen scoret Lørenskog tre mål, nesten uten å måtte jobbe for det, sier Smithurst, som forteller at han var sterk og klar i garderoben etter kampen.
- 3. rekka gjorde det veldig bra, men de andre må melde seg på. Jeg var sint under kampen mot Stavanger. Jeg var ikke sint i dag, for jeg tror ikke det hjelper å skrike til folk, men jeg sa klart ifra etterpå, sier Smithurst, som ikke vil navngi de spillerne som fikk klar beskjed.

- Må spille med energi

Det er ingen tvil om at Pål Johnsen har et viktig poeng. De to første femmerne slet fælt, og det var lite som hang sammen.
Og med de to første femmerne på lavgir, får Dragons trøbbel.
Det er egentlig ikke noe vanskelig regnestykket.
- Vi må spille med energi. Vi er basert på det, sier Smithurst, og fortsetter:
- Nå blir det viktig å forberede seg inn mot Lillehammer-kampen. Det er tett mellom slagene.

Unggutta gikk foran

Det sto 5-0 til hjemmelaget etter to perioder, og det var nærmest envegskjøring i Lørenskog ishall
Men så skjedde det noe i sisteperioden, anført av Fredrik Lystad Jacobsen & co. i 3. rekka.
Først satte Eirik Dagfinrud inn sitt første A-lagsmål.
Eirik Salsten fulgte opp, og plutselig så bortelaget ut som et sultent hockeylag igjen. Målene fylte opp sjøltillit-tanken, og da Mats Larsen Mostue satte inn 5-3 var det Lørenskog-spillerne som så tafatte ut, og som gjorde grove feil i egen sone.
- Vi må ta med oss det som skjedde i 3. perioden på vegen videre. Da var det mye bra, men vi kan ikke starte å spille med en periode igjen. Vi må være med fra start i kampene. Vi slet med det mot Stavanger også, sier Storhamar-treneren, som merker at han har spillere på skadelisten.

Håper på Børresen

- Vi spiller med en kort benk, og alle trenere vil vel ha mest mulig konkurranse om plassene. Det er mulig Eirik Børresen kan spille torsdag, sier Smithurst.
Martin Blakseth Huse trener på is, men er et stykke unna kampklar. Det er usikkert når Andreas Øksnes er klar igjen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.