PHILADELPHIA: Selv om NHL-klubbene ikke har betalt noe lønn under sluttspillet, har de mange forpliktelser når sesongen er over.

Blant annet får ingen spillere reise hjem hvis de er skadet, uansett om kontrakten går ut i sommer.
- Sånn sett er det veldig bra her. Du blir tatt godt vare på. Et par spillere skal opereres nå etter sesongen, og klubben står for det og opptrening etterpå, før det er ferie. Ingen klubber ønsker noe dårlig rykte på den biten, og de vil at spillerne skal være 100 prosent klare til neste sesong, forklarer Patrick Thoresen.
Han skal gjennom sine helsesjekker i løpet av uka, men regner med at det går bra.
I slutten av uka reiser han altså hjem til Norge med familien.
Der venter det om lag to-tre uker ferie, før han trolig starter opp igjen med sommertreningen. Det blir mellom 15 og 20 timer i uka med tunge løft, lange løp og hurtige sprinter.
- Jeg gruer meg allerede til det. Du blir alltid litt sår og øm de første dagene og ukene, ler 24-åringen.
Med seg hjem får han noen råd og tips om hva han bør legge vekt på av ledelsen i Flyers, og så blir det mange timer med trening i Hamar, mest alene, men helt sikkert litt med Storhamar og litt med lillebror Steffen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.