- Hovedpoenget er at de mest rutinerte spillerne skal gå foran som gode eksempler. Dersom Christian Larrivée dribler på tvers på egen blålinje, signaliserer han overfor de andre at det er helt greit. Det er det naturligvis ikke, sier treneren og understreker at Larrivée kun er brukt som en illustrasjon.
- Dersom vi skal lykkes, må våre antatt beste spillere faktisk være best. Hver gang. Deres prestasjoner smitter over på resten av gjengen. På godt og vondt, sier Michael Smithurst som utfordret både enkeltspillere og laget etter den svake kampen mot Stjernen.

Trygghet eller panikk?

- Gruppa ble utfordret til å svare på om de ønsker å gå inn i et sluttspill med sikkerhet og selvtillit, eller med panikk og usikkerhet, forteller Smithurst, som fikk de svarene han ønsket mot Frisk.
- Samtlige fulgte kampplanen og de mest erfarne sto fram slik vi ønsker. I kveld skal vi forsøke å være like disiplinerte og en god del mer effektive mot Lillehammer. Så langt har vi kun spilt slik vi ønsker i én kamp på rad, ler Smithurst, som mener Dragons burde scoret fem-seks mål med normal effektivitet mot Frisk Asker.

Tredjeplassen viktig

Kveldens oppgjør mot Lillehammer er ikke bare et lokaloppgjør. Det er også en særdeles viktig kamp med tanke på å sikre seg tredjeplassen i serien.
- Det er den plassen vi kjemper om, og i kveld er jeg nok mest opptatt av poengene, innrømmer Smithurst, som vet at Dragons, med seier i kveld, klatrer ett poeng forbi naboen fra nordenden av Mjøsa.
- Antakelig vil det laget som ender på 4. plass i serien, møte Lørenskog i kvartfinalen. Jeg tror ingen av de tre øverste velger laget som startet sesongen med minus 20 poeng, sier Smithurst, som vet at kun Stavanger og Vålerenga har vunnet flere kamper enn nettopp Lørenskog.

Tenker sluttspill

- Alt vi gjør framover er med tanke på det kommende sluttspillet. Både på trening og i kamp. For meg som leder er det snakk om å ligge i forkant og sørge for at samtlige tar konsekvensen av utfordringen de fikk etter kampen mot Stjernen, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
 

Følg kampen direkte her!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00