Landslagssjef Roy Johansen besøkte Thoresen i Russland for ei drøy uke siden, og kunne avsløre at han ser for at seg Thoresen og Zuccarello skal spille sammen i OL i Sotsji.
Det har de ikke gjort på over tre år, i OL i Vancouver og i den påfølgende VM-turneringen i 2010. Året etter sto Thoresen over, og de to siste VM-turneringen har gått uten NHL-spiller Zuccarello.

Fungert før

- Det funket bra da vi spilte sammen i OL i Vancouver, og det er noe jeg gleder meg til. Mats er en begavet spiller med offensive kvaliteter som ingen andre norske har, det lille ekstra som mange savner. Han jobber dessuten hardt, og jeg håper vi kan få litt ekstra ut av samarbeidet, forteller Thoresen til HA-sporten.
Når landslaget samles i Stavanger om snaut tre uker er Patrick på plass, dog uten Zuccarello, som ikke får fri fra NHL før til OL.
- Det er viktig å få med seg landskampene i OL-sesongen. Å samle troppene og gjøre ting utenfor isen for å bygge lagmoral.

Hardt kamprogram

Fredag vant Thoresens St. Petersburg borte mot Metallurg Magnigorsk 4-1. Søndag ble det 2-4-tap mot gamlelaget Salavat Yulaev.
- Vi gjør stabile matcher der motstanderne skaper lite, uten at vi gjør toppmatcher. Vi har vært mer stabile borte enn hjemme, og har litt å jobbe med.
Thoresen og Co. startet sesongen veldig bra, men har vært gjennom en litt tyngre periode. Nå er de også i en av de tøffeste delene av sesongen. Hør bare her:
Fire kamper på sju dager. To dager fri. Fire kamper på sju dager.
Altså har de snart spilt åtte kamper på 16 dager!

- bekymret

- Vi trener fortsatt hardt mellom kampene, og da blir det alltid kamper hvor du ikke føler deg så pigg. Jeg har kommet litt tregere i gang i år enn tidligere. Jeg tror ikke det har noe med alderen å gjøre, men det er klart jeg blir litt bekymret når jeg er halvsliten så lenge. Jeg håper imidlertid at jeg skal få igjen for all trening nå, senere i sesongen. Jeg trener jo for å være i toppform fra OL og ut sesongen, fastslår Thoresen.
Selv i St. Petersburg nærmer det seg OL-feber før Sotsji, med nedtelling på mange gatehjørner.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.