Lørdag signerte han en toårskontrakt med 2. divisjonsklubben og allerede før avtalen var formelt i orden, talte Knappen varmt om sin nye klubbs potensial og muligheter. Treneren som har vært en fem år lang suksesshistorie i Elverum fotball, kommer til å få mange forventningsfulle og kravstore øyne rettet mot seg når arbeidsdagen starter på Sveum 1. desember.

ennå ikke tapt lokalt

Og han overanstrenger seg ikke med å snakke seg ned, heller:

- Brumunddal er en fin breddeklubb som jeg ser et stort potensial i. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke bli det beste laget i regionen neste år, sa Knappen og øste av begeret med selvtillit: - Jeg har, som trener, ennå ikke tapt for et lag fra Hedmark-/Oppland-regionen, sa han og så utover forsamlingen på klubbhuset i Brumunddal. Underforstått: Han har ingen planer om å begynne å tape nabooppgjør som Brumunddal-trener, heller.

Spent kaptein

Dette var som søt musikk i de frammøttes ører, og Rune Pettersen som i egenskap av årets Brumunddal-kaptein, har vært med å ansettelsesutvalget, avslørte også såpass stor tro på den nye treneren at han på direkten over bordet, med et smil, ble lovet kapteinsbindet av Knappen også neste år.

Pettersen hadde merket seg at Elverum anno 2014 var et vanskelig lag å spille mot og et vanskelig lag å bryte ned. Elverum har framstått godt organisert og tydelige i spillestilen, og har framstått som et speilbilde av den treneren de har hatt, mente han.

- Vi håper vi får det til på samme måte i Brumunddal, sa Pettersen som mener at laget hans kan bedre enn de fikk viste sist sesong.

Bedre utgangspunkt

- Vi må grave litt å få det fram det beste i oss, repliserte Knappen som mente han har et mye bedre utgangspunkt for å lage et ordentlig fotballag nå, enn han hadde da han startet midt i 3. divisjon med Elverum for fem år siden.

- Den gangen startet jeg med et lag bestående av studenter med holdninger og treningsvilje deretter. Nå starter jeg med et fotballag, sa Knappen som gledet seg til å begynne i Brumunddal for å få og gi nye impulser.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.