HAMAR: TV2 har kjøpt rettighetene til å vise norsk hockey kommende sesong. De skal vise kamper og i tillegg ha et ukentlig magasin hver torsdag, i likhet med konseptet FotballXtra.
Tirsdag og torsdag
Storhamars assistenttrener Ole Eskild Dahlstrøm får en nøkkelrolle i satsingen.

- De mente jeg kunne passe til dette, og jeg syntes det hørtes spennende og interessant ut, sier Dahlstrøm.
Han skal i første rekke være ekspertkommentator på kanalens tirsdagskamper, i tillegg til å være gjest i det nevnte magasinet torsdag kveld.
- Det blir en utfordring i forhold til å være tilstede på alle kampene til Storhamar, men dette er noe Carl Oscar Bøe Andersen, Rune Gulliksen og jeg får snakke om.

- By på oss sjøl
Han tror ikke han vil få noen problemer i forhold til utfordringen med å kommentere nettopp Storhamar sine kamper.

- I en sånn jobb vil jeg forsøke å komme med objektive analyser. Da spiller ikke klubbtilhørighet noen rolle. Jeg vil ikke kunne påvirke kamper den ene eller andre veien likevel, sier Dahlstrøm, som mener den nye satsingen er meget bra for norsk hockey.
- Nå blir det bilder fra alle kamper og hockey på skjermen flere ganger i uka. Dette er bra.
Det samme mener han om at Storhamar skal være med på Golden Goal.
- Det skal være litt morsomt, men gutta skal også prestere når kampen begynner. Vi skal få utbytte av kampen samtidig som vi må by på oss sjøl.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.