HAMAR: - Ikke fornøyd i det hele tatt. Vi har større potensial enn det vi viste her, sier Dahlstrøm.

Stavanger vant 4-2 i begge kampene, men prestasjonen til Storhamar var langt bedre i den første.
- Det var ikke så verst i den første, men i den andre er vi helt forferdelige. Med juniorkamp fredag, A-lagskamp lørdag, så blir det få folk igjen til 2. laget, sier Dahlstrøm.
Atle Lund scoret begge målene til Storhamar i den første kampen, mens Krister Evensen og Hans Gardli Stubrud sto for målene i den andre. Stubrud, som er tilbake etter en pause, viste seg fram som Storhamars desidert beste spiller.
- Han er helt overlegen, de andre rekker han bare opp til knærne, sier Dahlstrøm.

IshockeyfaktaStavanger 2 - Storhamar 2 4-2 (1-2, 1-0, 2-0)
Terning 2
STAVANGER: 2. serierunde i 1. divisjon, søndag.
Siddishallen
Mål: 1-0 (2.59) Nicolai Bakketun, 1-1 (7.48) Krister Evensen (Atle Lund), 1-2 (19.54) Hans Gardli Stubrud (Ørjan Mikkelsen), 2-2 (26.14) Alexander Lucas, 3-2 (43.34) Anders Mikalsen, 4-2 (53.18) Patrick Åsland.
Dommer: Bjørn Soltvedt.
STORHAMAR 2s LAG: Morten Andreas Hoel, Bjørn Ivar Nikolaysen (målvakter) - Anders Vold, Atle Lund - Ørjan Mikkelsen, Dima Smirnov, Daniel Nielsen (1. femmer) Mikkel Stensrud, Aleksander Kristiansen - Hermann Aarflot, Hans Gardli Stubrud, Krister Evensen (2. femmer) David Langseth, Fredrik Arnesen, Eirik Johansen (3. femmer).
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.