Første kamp og første mål for sesongen. Adrian Saxrud Danielsen blir en forsterkning inn mot sluttspillet.
- Det var godt å være tilbake, men det var litt synd med tapet. Vi var ikke helt på plass, og Sparta var på hugget og fullførte taklinger, forteller Storhamar-backen.
Han reiste hjem fra Canada og juniorhockey i høst, etter at mistrivselen utenfor banen begynte å sette preg på spillet.
- Det begynte bra, men så ble det vanskeligere og vanskeligere. Jeg var helt utenfor gruppa og laget på grunn av språk, og hadde ingenting å gjøre utenom hockeyen. Klubben og jeg ble enige om at det var bedre at jeg reiste hjem, og det angrer jeg ikke på.
Saxrud Danielsen spilte i førsterekka i comebacket, sammen med Mats Larsen Mostue, og fikk mye tillit i undertall.
Midtveis i kampen var han med i angrep da Pål Johnsen snurret opp i Spartas sone og slo en god pasning. Skuddet gikk inn via Osaer og ga håp, men bare en kort stund.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.