I disse dager er det landslagspause i eliteserien, og det betyr hardkjør for Storhamar-spillerne.

Som vanlig kastes bildekk fulle av vekter på isen når treningen går mot slutten, og en sliten spillertropp må kjøre beina sine helt i kjelleren.

Christian Larrivée, som produserte 22 målpoeng og ble kåret til sluttspillets beste spiller sist vår, forteller at de harde treningene var viktige for Storhamars gode form.

treningen vil gi resultater

- Det funket bra i fjor, og jeg tror det vil resultater i år. Vi var i veldig bra form, sier han.

Larrivée har slitt med sjukdom siden 4-3-tapet for Vålerenga for en uke siden.

- Jeg har ikke kunnet trene noe den siste tiden, og derfor er det godt å komme i gang igjen. Nå slipper vi å snakke om taktikk, vi kan bare kjøre på.

god kjemi - igjen

Joakim Jensen, Eirik Skadsdammen og kaptein Larrivée ble satt sammen igjen for fire kamper siden, og de har produsert poeng på løpene bånd.

Larrivée forteller at han er glad for å være tilbake i superrekka igjen.

- Trenerne har hatt en tøff jobb med å få to rekker til å produsere. Men nå har vi to sterke rekker, og det er deilig, sier Larrivée, som er glad for at kjemien er tilbake.

- Det er en trygghet for oss å spille sammen. Sluttspillet kommer snart, og derfor er det godt at vi har blitt satt sammen. Det er veldig greit, sier Christian Larrivée.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.