HAMAR: Christian Saxrud ble fredag klar for Lillehammer Ishockeyklubb. 27 år gamle Saxrud er storebroren til Simen Saxrud, og var på L.I.K.s ønskeliste i sommer også. Da valgte han å forlenge med Comet, men på grunn av Comets konkurs blir han nå L.I.K.-spiller.

Han har også vært i samtaler med Carl Oscar Bøe Andersen og Storhamar Dragons.
Sportslig leder i L.I.K., Lars-Arve Kronborg, sier til L.I.K.nett at han er meget fornøyd med signeringen av Saxrud og at han ser på 27-åringen som er klar forsterkning.
- Christian kommer til å forsterke oss, det er jeg helt sikker på. I tillegg er han en fin type og vil være en støttespiller for våre unge spillere, sier sportssjefen, som også synes det er artig at gode norske spillere velger L.I.K. foran andre klubber.
- Det er et meget positivt signal for oss at spillere av Christians kaliber velger oss foran andre, sier en fornøyd Kronborg.
Saxrud er for tiden skadet, men ventes å være tilbake på isi løpet av få dager.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.