Christian Larrivée har vært nærmeste ustoppelig i løpet av Storhamars fantastiske ferd gjennom sluttspillet. I kveld sa det imidlertid stopp for Storhamar, men prisen for sluttspillets viktigste spiller gikk til Christian Larrivée. Med 24 poeng på 16 kamper, er det fire poeng ned til nestemann.

- Det er gøy å få en sånn pris, men jeg hadde gjerne byttet den bort med et NM-gull, sier en skuffet Christian Larrivée.

Storhamar kom under 3-0, men ga seg ikke, og i sluttminuttene kunne både Mads Hansen og Joakim Jensen utliknet. Det skjedde ikke.

- Jeg synes vi gir bort kampen. De scorer på sine sjanser, mens vi sliter med effektiviteten. Det var dessverre en sånn dag i dag, sier Larrivée, før han fortsetter:

- Det er fryktelig tungt å se Stavanger løfte pokalen nå, men vi skal komme tilbake. Allerede neste år skal vi gi dem en skikkelig fight igjen. Vår tid kommer, sier sluttspillets suverene poengkonge. 

Moffatt-skryt

Luke Moffatt forteller om sin begeistring for den lange playmakeren.

- Han er en av av de beste spillere jeg har spilt med. Han er ikke bare lagets suverent beste offensive spiller, men han er også best i egen sone. Han er en helt fantastisk fyr, og jeg har bare gode ord å si om ham, sier Moffatt, før han legger til:

- Jeg tror virkelig Christian kunne spilt i NHL. Så god er han faktisk. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.