Christian Larrivée har en enorm stjerne blant Storhamar-fansen. Han er lagets beste offensive spiller, men er også kjent for å jobbe hardt defensivt, sette inn knallharde taklinger og gå foran når laget trenger det.

ga folk troen

Ole Eskild Dahlstrøm har sett mange Storhamar-kamper, og han er ikke i tvil om at Christian Larrivée har vært veldig viktig for hvordan Storhamar har klart å snu skuta.

– Christian Larrivée en stor hærfører. Han har kanskje vært den største faktoren for Storhamars snuoperasjon, sier Dahlstrøm, som mener Larrivée har noe helt spesielt ved seg.

– Det er egentlig helt utrolig at Larrivée fortsatt spiller i denne ligaen, for han er altfor god til å være her, skryter Dahlstrøm.

blant tidenes beste

TV 2s hockeyekspert, Bjørn Erevik, mener Larrivée tilhører den ypperste eliten av spillere som har spilt i den norske serien.

– Det er veldig vanskelig å skulle sette spillere opp mot hverandre. Men Christian Larrivée hører med blant de beste som har spilt her. Han er oppe i toppen sammen med blant andre Aleksander Smirnov, Kyle McDonough

og Scott Hartnell, sier Erevik, som trekker fram arbeidsinnsatsen hans som hans fremste våpen.

– Han legger alltid ned hundre prosent innsats for laget, og det er imponerende å se en så god spiller jobbe så hardt. Ofte er de beste spillerne luksusspillere, men det kan man virkelig ikke si om ham, sier Bjørn Erevik.

går for gull

Hovedpersonen mener selv han må bli norgesmester for å kunne regnes blant de aller største utlendingene.

– Jeg mangler fortsatt å vinne bøtta, og den må jeg vinne for å fortjene å bli nevnt i toppen med de andre. Det hadde vært utrolig stort om vi kunne vinne i år, sier Larrivée, som forteller at han alltid har elsket å spille hard, fysisk hockey.

– Det er deilig å bruke kroppen til å takle. Når jeg spiller dårlig, så bestemmer jeg meg heller for å bidra med å smell på. Det er deilig å se spillere falle på isen, gliser Christian Larrivée, som fredag går løs på sin sjuende eliteseriesesong i Norge.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.