Etter kun én sesong i Storhamar-trøya forlater Christian Bull Hamar-klubben.

Bull har hatt en meget sterk sesong i Storhamar, og han er spådd en lysende framtid på ishockeybanen, og en framtidig landslagsspiller.

Han forteller at det var et forholdsvis enkelt valg å ta da Björklöven kom på banen.

Vil satse på Bull

- Det virker som de vil satse på meg. De ser på meg som en spillende back, som er god på skøyter og kan skape noe offensivt, samtidig som jeg er bra defensivt, sier Bull til HA-sporten.

Den svensken klubben bekrefter på sine nettsider at de har sikret seg Bull, og de har masse lovord å komme med om sin nye back.

- Christian er en ung back med stort potensial. Han har gode skøyteferdigheter, god spilleforståelse og har store ambisjoner som spiller, forteller sportssjef Daniel Johansson til klubbens hjemmesider.

Nå ser Bull fram til sin nye hverdag i Allsvenskan-klubben.

- Jeg tror det kan bli en bra treningshverdag, og jeg har lyst til å prøve å utvikle meg enda mer, egentlig. Ta nye steg, forteller Bull.

Han føler spill i den svenske klubben kan gi ham en bedre mulighet til større og raskere utvikling som spiller, men han tror også han ville ha utviklet seg dersom han hadde blitt værende på Hamar vest. 

- Ja, det kan godt være. Det er vanskelig å si, men jeg føler at dette var det rette valget. Jeg har ikke noe imot Hamar, jeg har trivdes fra dag én.

Hyller fansen og klubben

Han berømmer Storhamar og forteller at han har storkost seg i mjøsbyen.

- Jeg har hatt det veldig bra, fantastisk fans og alt det der.

Han vil samtidig benytte muligheten til å takke klubben og medspillerne for det han har fått oppleve i Storhamar.

- Det har vært veldig, veldig bra. Jeg har lært veldig mye, og fått oppleve veldig mye, fått mange erfaringer og opplevelser. 

Bull har spilt flere kamper for aldersbestemte landslag, og han fikk totalt 55 kamper i Storhamar-trøya, og noterte seg for åtte målpoeng totalt.

Hadde klausul

Sportssjef i Storhamar, Sjur Rakstad-Larsen, forteller at de forlenget kontrakten med Bull i fjor høst, men at han hadde en klausul i kontrakten.

- I forhold til klausulen handler det om tilbud fra en høyere rangert liga. For å få de gode ungguttene må vi ha slike klausuler. Det er helt vanlig. Det handler om spillere som vil ut og utvikle seg videre, sier Sjur Rakstad-Larsen.   

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.