Den karismatiske canadieren tok over hele klubben da de forrige eierne betalte klubbens gjeld og tilbød treneren å kjøpe klubben for en symbolsk sum.

– Jeg er veldig stolt over det vi har fått til, sier McSorley til HA-sporten.

Fra å være en klubb i dype økonomiske problemer, har treneren tatt laget opp til landets øverste liga og er nå klare for sitt andre forsøk i Champions Hockey League.

– Vi var veldig skuffet over at vi ikke kom til kvartfinalen i fjor og er godt forberedt til kampene mot Storhamar og Sparta Praha, fastslår treneren.

Svake treningskamper

Klubbeieren og treneren har allerede studert Storhamar på video og lover at laget er godt forberedt.

– Det er på tide vi kommer i gang med kamper som betyr noe. Resultatene våre i treningskampene har ikke vært all verden, og vi må bruke den siste uka veldig godt, sier canadieren.

Så langt har sveitserne slått La Chaux-de-Fonds 4–3 og tapt mot både Red Bull München (1–4) og Lausanne (3-4).

Laget spiller sin siste treningskamp mot SCL Tigers i morgen.

Canadieren er veldig tydelig på at møtene med Storhamar kommer til å bli tette og tøffe kamper. Han tror ikke laget går i samme fella som Bern gjorde mot Stavanger for et år siden.

Bern feilet mot Oilers

– De var ikke klar over hva som møtte dem mot Stavanger og tapte både på hjemme- og borteis. Norske lag spiller fysisk god hockey og er lojale i spillestilen, mener McSorley.

Sjefen for Genève-Servette har også lagt merke til at Storhamar er ekstremt godt organisert og har en trener som vet hva han vil med laget sitt.

– Forrige sesong banket Storhamar alle de antatt bedre lagene i den norske ligaen og var veldig nære å slå Stavanger i finaleserien.

– Hva vil eieren Chris McSorley si til treneren Chris McSorley om laget taper mot Storhamar?

– Eieren kommer til å være svært misfornøyd, ler klubbeieren og sjeftreneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.