HAMAR: De to siste sesongene har Bykov vært landslagstrener for Russland.

Det ga to VM-gull.

Moderne trener
- Det er utrolig spennende med Bykov som trener. Jeg har ikke snakket med ham personlig, men det sies at han krever 110 prosent av hver spiller, og det passer meg bra. Det må presteres. Han har ikke rykte på seg for å være en tradisjonell russisk trener. Det er kanskje derfor han har hatt suksess med det russiske landslaget også, sier Patrick Thoresen, som per nå er en av to utlendinger i Ufa.

Den andre er svenske Andreas Johansson.
- De skal hente flere utlendinger, og jeg er ganske sikker på at vi blir fire-fem utlendinger når serien starter.

Ordne leilighet
Patrick må være på plass i Russland senest 27. juli.

- Før det må jeg ordne leilighet og bil. Der får jeg hjelp av agenten, så det går helt sikkert bra. Russerne har tatt etter NHL. Der må du ordne slikt sjøl, og det er helt greit, sier Thoresen, som trener bra.
- Jeg trener mye sammen med Pål Johnsen på Espern, så formen er i orden.

Utrolig CV
Bykov har en imponerende CV. Han var kjent som en liten, men utrolig teknisk senter. Bykov ble draftet av Quebec i 1989, men det ble aldri noe NHL-spill.

Han er kjent for å være verdens beste spiller utenfor NHL. Han var i stedet en av stjernene i CSKA Moskva.
På landslaget fikk han med seg tre VM-gull og ett OL-gull med Sovjet. Så ble det ett VM-gull og ett OL-gull for Russland.
På slutten av karrieren spilte han i Sveits, og ble trener for det russiske landslaget i 2006.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.