Under gårsdagens semifinale vartet Christian Bull opp med en unik pasning da han tok imot pucken i midtsonen, la den over på backhand og flippet gjennom Lars Erik Hesbråten på motsatt blålinje. Og Hesbråten gjorde ingen feil da han brøt seg forbi Mats Larsen Mostue og banket pucken opp i motsatt kryss.

Rekepass

TV 2-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm, som var kjent for flotte og elegante pasninger da han spilte aktivt, skryter av gjennomspillet til backen.

- Bull spilte et skikkelig rekkepass, der rekene lå oppå pucken da Hesbråten tok imot. Bull tok imot pucken under tidspress, la den over og spilte en nydelig pasning. Det var høy risiko på den, men det var herlig å se at han turte å gjøre det. Dersom du har selvtillit, tør du å spille på den måten. Jeg er grønt kort-ansvarlig i flipp-pass-klubben, og jeg ga ham et grønt kort i går kveld, gliser Dahlstrøm.

glad for skryt 

Bull forteller hvordan han opplevde pasningen:

- Jeg så at Hesbråten var ledig, og så tenkte jeg at det ville bli for opplagt å spile pucken på forehand. Derfor tok jeg den på backhand, og det funket greit, sier backen, som synes det er gøy å få skryt.

- Det setter jeg stor pris på. Det er hyggelig å høre hva han sier, sier han.

chl-nivå

Dahlstrøm er imponert over hvordan 96-modellen har spilt så langt i sluttspillet

- Han har vært en åpenbaring etter seriespillet. Nå minner han meg om hvordan han spilte da Storhamar deltok i CHL. Der han turte å skape ting med pucken, kanskje dra av en spiller og spille opp, og det er på den måten han spiller nå, sier Dahlstrøm.

Bull innrømmer at han er fornøyd med eget spill.

- Nå får jeg mye spilletid, og det han løftet meg og gitt meg selvtillit, sier han.

Se den magiske pasningen i toppen av artikkelen!

Morgendagens kamp mot Stavanger kan følges live på h-a.no eller på TV 2 sportskanalen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00