Det var Daniel som skulle legge planene for bryllupsreisen, og han holdt planene hemmelig lenge. Da turen til Praha ble presentert var det til stor jubel fra kona.

– Jeg ble veldig glad for det. Det er en herlig by og Storhamar er laget, sier Elisabeth Freitag.

Daniel fikk ideen da det ble klart med CHL-spill, og Sparta Praha ble trukket opp fra bollen.

– Jeg var ikke i tvil da Storhamar fikk Sparta Praha i pulja. Det måtte bli bryllupsreise hit. Hun likte det, sier Daniel.

Begge er fra Elverum, men Storhamar er laget i ishockey.

Sønnen på hockeyskole

– Sønnen vår på seks år er med på hockeyskolen, og jeg ser alle hjemmekampene, sier Daniel.

De skal være i Praha til søndag.

Rundt 250 supportere er i Praha for å støtte laget sitt. Storhamar har fått tildelt 210 billetter til to supporterfelt i enorme O2 Arena i kveld. Alle billettene er borte. I tillegg regner supportersjef Stian Bekkelund med at rundt 40 har kjøpt seg billett på vanlig tribuneplass. Interessen rundt Storhamar er større enn noen gang.

– Jeg er imponert over at det er så mange som reiser. Jeg hadde vært fornøyd med 100 supportere på tur. Nå er vi nærmere 250. Det er utrolig moro, sier Stian Bekkelund.

HA-sporten besøkte Park Hotel i Praha i går kveld. Det er der de fleste Storhamar-supporterne bor, og det var herlig stemning. Alle gledet seg til kamp. Det var som å besøke en stor, lykkelig familie med den samme lidenskapelige interessen for ishockey og Storhamar.

– Folk er veldig klare for hockeysesong nå. Det har vært mye tripping og venting. Sjøl har jeg gledet meg til dette siden mai, sier Stian Bekkelund.

Han merker at supporterne er mer stabile nå. De som så noen kamper tidligere, er blitt stamgjester, og det er hele tida tilsig av supportere.

samme målet

– Det viktigste er kvalitet. Det handler om å være gode og mange på tribunen over en hel sesong, ikke bare mot Lillehammer og Vålerenga. Dette er utrolig moro.

Det er ingen tvil om at sportslige resultater betyr mye for interessen, men Bekkelund tror også andre ting spiller inn.

– Nå er det en stabil administrasjon og en stabil økonomi. Vi slipper saker om at yngres og elite krangler. Nå jobber hele klubben mot det samme målet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.