Anders Braavold signerte i dag en toårsavtale med Vålerenga.

Braavold gjorde en veldig god sesong for Manglerud i vinter, og han var også sterkt ønsket av Storhamar.

Da Hamar-gutten signerte for Manglerud for et snaut år siden, ble han enig med klubben om en toårskontrakt.

- Jeg hadde igjen ett år av kontrakten min i Manglerud, og Storhamar og MS måtte bli enige om hvordan de kunne løse meg fra den. Jeg følte at Storhamar var veldig interesserte i meg, men de ble aldri enige med MS, sier Braavold.

Han forteller at han ønsket å bli værende i Oslo.

- Jeg ønsket helst å fortsette å bo i Oslo, og derfor var det vanskelig å si nei da Vålerenga kom på banen. De ønsket meg enda sterkere, i og med at de løste saken med Manglerud på en rask måte. Håkon Taskerud har hjulpet meg med forhandlingene med Vålerenga, og det er jeg glad for, sier han.

Braavold bidro med sju målgivende pasninger på 45 seriekamper i vinter. Han hadde også best pluss/minus-statistikk av de spillerne som spilte over halvparten av kampene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.