20-åringen som la opp i høst grunnet manglende motivasjon vil igjen bli å finne på isen neste sesong. Anders Braavold har signert en to-årig kontrakt med Manglerud Star.

- Jeg tror jeg hadde godt av pausen. Det var først da jeg skjønte hva jeg gikk glipp av, sier Braavold til h-a.no.

Han roser klubben for hvordan de kom seg utover sesongen og tror det kan bli morsomt å spille for dem når sesongen starter opp i september.

- Her vil jeg starte med blanke ark og få nye muligheter, sier hockeytalentet.

At Eirik Salsten også spiller for klubben fra Oslos østkant, har ikke hatt noe betydning for valget.

- Det er selvfølgelig morsomt at Eirik også spiller der, men jeg har hovedsaklig valgt M/S for at det er en klubb hvor jeg ser for meg større muligheter, sier Braavold.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.