HAMAR: Peter Johansson er godt fornøyd med hjemmestatistikken.
Og trøkket i Hamar OL-Amfi.
- Vi har vært gode hjemme, og det er moro med mye folk i hallen. Der har klubben gjort gode grep. Det er viktig for oss. Hjemmestøtte er viktigere enn mange tror, sier svensken.
I morgen kommer Frisk Asker til Hamar.
- De er et formlag, og det er ingen lette kamper i denne ligaen. Fordelen vår nå er at det laveste nivået er blitt høyere. Vi er mer stabile enn i starten av sesongen. Men det gjelder å holde trøkket. Jeg er fornøyd med sju poeng på de fire siste kampene mot topplagene, sjøl om det fort kunne blitt enda bedre.
Ting tyder på at Johansson og Smithurst fortsetter med de samme femmerne som mot Vålerenga.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.