Mandag kom bekreftelsen på at både Eirik Børresen og Fredrik Lystad Jacobsen ikke blir å finne i den gule og blå drakta neste sesong. 

- Vi banka Sparta i kvartfinalen denne sesongen. Neste år blir det revansje. Nå skal vi prøve å sette pucka i Storhamar-målet i stedenfor, sier Fredrik Lystad Jacobsen til Sarpsborg Arbeiderblad

Asker-gutten gikk etter magefølelsen da han til slutt bestemte seg for å gå til Sparta Warriors. 

- Jeg har hørt mye bra om klubben. Folk sier det er moro å være her, det er skikkelige spillere og alt er egentlig positivt. Da følte jeg at det var et riktig valg å ta, sier Lystad Jacobsen, som har hatt tilbud fra flere andre toppklubber i Norge. 

Eirik Børresen er Hamar-gutt, men gleder seg likevel over å ha funnet en ny klubb. 

- Jeg har pratet litt med Magnus Lindahl, som har sagt at det er fint å være her. To år i Sparta tror jeg kan være bra for meg, sier Børresen, som på lengre sikt håper på spill i utlandet. 

Nå skal Lystad Jacobsen, Børresen og Tommy Johansen ha sommertrening sammen i Hamar før de reiser til Sarpsborg og flytter dit i august. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.