Eirik Børresen måtte sy fire sting i kneet og ble sendt på sjukehus for en sjekk lørdag.
Børresen fikk en takling i ryggen, mistet balansen, og smalt inn i vantet. Han måtte sy fire sting i kneet, og besvimte ut av legerommet. Han besvimte en gang til i garderoben.
Etter hvert ble han kjørt til sjukehus, og det var ikke snakk om hjernerystelse. Det var heller ikke snakk om brudd i kneet.
Det er usikkert hvor alvorlig skaden er, og Storhamar-spilleren skal undersøkes nærmere.
Eirik Børresen scoret Storhamars 2-1-mål lørdag, og spilte en bra kamp.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.