HAMAR: Det var en faktura i forbindelse med Gröndahl-overgangen som gikk i glemmeboka, og dermed mister Dragons trolig poengene de tok mot Stavanger (2) og Frisk-Asker (3). Stjernen-kampen er også inne her, men den kampen tapte Dragons.
 

Bot i tillegg

I tillegg får de trolig også en bot, som skal være på 1.500 kroner per kamp de brukte Gröndahl, som altså ikke var formelt klar.

- Det er snakk om svikt i rutinene. Dette er ikke en bevisst handling, men det er utrolig kjedelig. Prosessen rundt Gröndahl-saken gikk veldig raskt, uten at det skal være noen unnskyldning for det som skjedde, sier daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen.

- Torsdag skal vi sende inn en skriftlig redegjørelse til ishockeyforbundet. Vi har en mulighet til å anke, men slik det ser ut nå, må vi bare godta dette. Det er blitt gjort en feil, og reglene er klare.
Det var fredag feilen ble oppdaget, og fakturaen er nå betalt.


- Ingen å skylde på

- Vi har et ryddig system rundt fakturaer. Dette handler om slurv, rett og slett. Fredag begynte vi å tenke på hva konsekvensen av dette ville bli. Det er tøft, men det er en forståelig regel. Tidligere har nemlig klubber dratt ut slike betalinger bevisst. Jeg presiserer igjen at dette ikke var noen bevisst handling fra vår side, sier Coba, og legger til:

- Vi har ingen å skylde på, og burde selvfølgelig oppdaget dette ved sluttføring av spillerberettigelsen, og varslet trenerteamet om at Gröndahl ikke var klar. Vi må bare beklage overfor styret, spillere og vårt trofaste publikum, sier den daglige lederen.


Informerte spillerne

Tirsdag var han på Lillehammer og så Dragons vinne 4-3.

- Jeg hadde vondt i magen da jeg fortalte spillerne om det som har skjedd, rett etter kampen. Beskjeden kom minutter etter at de hadde gjort en veldig bra kamp, og kjempet inn tre poeng. Dessverre rotet administrasjonen bort poengene spillerne kjempet inn. Det kom noen reaksjoner, og jeg skjønner det.


Stor kontrast

Coba fortsetter: - De fleste er klar over hverdagen vår. Det er et evig jag etter samarbeidspartnere og oppfølging av disse, og ikke minst et tett kampprogram. Det er utrolig hektisk, men mye moro. Denne saken er en stor kontrast til det, sier Bøe Andersen.

Han er likevel imponert over måten organisasjonen har taklet dette på.
- Det har gått fra sinne til utsagn som at vi er ett lag og står sammen. Det synes jeg viser gode holdninger midt oppe i det kjedelige.


Ned på 25 poeng

Med fem poengs trekk har Dragons 25 poeng, tre poeng mer enn Manglerud Star, som har en kamp mindre spilt.

Frisk-Asker er sist med sine 14 poeng.
PS! Dragons møter Stavanger borte i kveld.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.