Det er ingen hemmelighet at det har gått opp og ned med Storhamar denne sesongen. Foran torsdagens kamp mot Stavanger Oilers sto laget med to strake tap. Kunne de bryte seg ut av dette? Det lurte fansen på, og de hadde troa.

HATV fulge supporterne gjennom samtlige 60 minutter. Det ble mye glede, men dessverre enda mer sorg. For det gikk ikke veien for Storhamar. I stedet ble det 2-5-tap og lange masker på vei hjem.

Supporterleder, Stian Bekkelund, var en av de som var ivrigst i klynga som HATVs kamera hadde fokus på. Han var en slagen mann etter kampen, men prøvde underveis å få opp lagmoralen. Som hans rolle som supporterleder er det naturlig å dra i gang allsangen, noe Bekkelund gjorde gang på gang.

- Vi kan ikke grave oss enda mer ned i dritten. Vi må opp på det nivået vi skal være, og som vi vet at vi kan være.

Les også
SPORT Fansen svikter ikke Storhamar uansett, tilskuersnittet ligger på 500 mer enn i fjor.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.