HAMAR: - André tok det på riktig måte da han fikk beskjed om at han ble flyttet ned i fjerderekka. Han ga seg ikke. I dag gjorde han en perfekt match i egen sone, slik han ikke gjorde tidlig i sesongen. Han fikk beskjed om å gjøre det defensive først, så kommer også den offensive belønningen, sier trener Peter Johansson.

Sesongens to første
Noen minutter tidligere tok en stolt André Paulsen mot hyllesten fra både tilskuere og medspillerne etter å ha scoret to mål, og blitt kåret til banens beste.
Først banket han inn 3-3 uten at han helt skjønte hvor pucken snek seg inn.
Så fikk han sjøltillit, senket skuldrene, og dro inn en Paulsen-spesial. Det skuddet som har gjort at Johansson vil ha ham med i Storhamars første overtallsrekke.
- Dette var utrolig godt. På en skal fra en til ti. 11-12! Minst. Da jeg endelig fikk sesongens første mål ble jeg mange kilo lettere. Både trenernes og spillernes mas om scoring har gnagd i ørene.

- Hadde en dårlig periode
Paulsen vokste mye under perioden i Stjernen. Det gikk brukbart i vår, og tidlig i sommer fikk han plass dragenes i andrerekke.
Da sesongen startet forsvant flyten, og 27-åringen forsvant ned i fjerderekka.
- Det er sånn det er i alle idretter. Jeg hadde en dårlig periode mens andre kanskje var hetere. Jeg følte meg ikke så dårlig kanskje, men trenerne ville endre, og da måtte jeg bare tåle det. Jeg har vel aldri vært spesielt god defensivt, men jeg har blitt sterkere, og skal klare den jobben på egen blålinje, flirer tomålsscoreren.
En av grunnene til at kanskje mistet trøkket rundt seriestart er at han har kjøpt hus med familien i år.
I tillegg til full jobb og trening ble det oppussing fra halv sju til ti-elleve hver kveld.
- Jeg var nok veldig sliten i perioder og mistet litt overskudd, men jeg ville ikke hatt det annerledes. Familien er viktig.

- Fantastisk å spille med
André må likevel ha oss litt unnskyldt, men han var ikke banens beste i går. Det var Christian Larrivée, både som puckfører og puckvinner.
- Han er fantastisk å spille med. Det er innimellom nesten bare å holde kølla på isen og skyte når pucken kommer, forklarer Paulsen.
- Vi er på gang, smiler Larrivée etter en ny storkamp. I tredje periode spilte motstanderne stygt flere ganger foran øynene på dommer Hans Petter Berg.
- Jeg følte de bevisst var ute etter å ta meg i tredje periode. Det burde vært et par utvisninger. Men det er herlig å vinne, og i dag kjempet vi bra. Nå må vi bare øve på å score de tre-fire målene vi ikke klarer å score på sjansene våre i dag.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00