HAMAR: - Vi hadde skapt litt trykk i deres sone. Jeg så at de begynte å bli slitne, og da var det bare å gi alt, sier Martin Blakseth Huse.
Vålerenga hadde vunnet pucken i egen sone, men på vei ut i midtsonen hentet han inn en VIF-spiller og sikret seg pucken som Andreas Gröndahl og Jimmy Andersson omsatte til 3-2-seier.
Allerede i første periode var Blakseth Huse på ferde.
Johan Ramstedt hadde tatt over som vikar for Christian Larrivée, men da svensken byttet først i sin femmer, kom Martin inn. I noen sekunder måtte han holde igjen for ikke å gå i offside da Lars Erik Hesbråten trampet inn fra midtsonen. Så stakk han på mål.
- Jeg tror Vålerenga hadde veldig fokus på Hesbråten, og glemte meg litt da jeg kom inn fra blålinja etter byttet. Det var moro å være på rett plass og se pucken gå inn i det lengste hjørnet, men jeg liker like godt å gjøre jobben med forarbeidet til den avgjørende scoringen.
Han var litt skuffet over at det ikke ble tre poeng.
- Vi burde ha opprettholdt trykket, men vi spiller litt mer på ledelsen, og er litt for redde for å gå oss vill.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.