Martin Blakseth Huse, som kom fra Stavanger etter forrige sesong, har valgt å skrive under på en ny ettårskontrakt med moderklubben sin på Hamar vest.

Blakseth Huse bidro med 13 målpoeng på 28 kamper i serien. I sluttspillet produserte han to målgivende pasninger.

- Jeg er glad for å fortsette i Storhamar. Vi skal bli sterke til høsten, og det gleder jeg meg til å være med på, sier han til HA-sporten.

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen er fornøyd med å ha Hamar-guttens signatur på plass:

- Han er en veldig viktig spiller for oss. Han er en del av den norske stammen vår, og vi er glade for å ha med Martin videre, skryter han.

LES OGSÅ: Salsten til Stavanger

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.